Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7552
Название: Аналіз ринку функціональних харчових продуктів на основі кори дуба
Авторы: Хохленкова, Н. В.
Хохленкова, Н. В.
Khokhlenkova, N. V.
Буряк, М. В.
Буряк, М. В.
Buryak, M. V.
Ключевые слова: кора дуба;Oak bark
Дата публикации: 2013
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Хохленкова, Н. В. Аналіз ринку функціональних харчових продуктів на основі кори дуба / Н. В. Хохленкова, М. В. Буряк // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 250-251.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7552
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
250-251.pdf169,88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.