Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7561Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Тихонов, О. І. | - |
| dc.contributor.author | Тихонов, А. И. | - |
| dc.contributor.author | Tikhonov, O. I. | - |
| dc.contributor.author | Хряпа, Е. М | - |
| dc.contributor.author | Хряпа, Є. М. | - |
| dc.contributor.author | Khryapa, Ye. M. | - |
| dc.date.accessioned | 2015-11-03T13:25:28Z | - |
| dc.date.available | 2015-11-03T13:25:28Z | - |
| dc.date.issued | 2013 | - |
| dc.identifier.citation | Тихонов, О. І. Перспективи створення та застосування перги в супозиторіях у медицині та фармації / О. І. Тихонов, Є. М. Хряпа // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 221-222. | en_US |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7561 | - |
| dc.language.iso | uk | en_US |
| dc.publisher | НФаУ | en_US |
| dc.title | Перспективи створення та застосування перги в супозиторіях у медицині та фармації | en_US |
| dc.type | Article | en_US |
| Располагается в коллекциях: | Тези доповідей співробітників НФаУ | |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 221-222.pdf | 191,7 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.