Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7561
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorТихонов, О. І.-
dc.contributor.authorТихонов, А. И.-
dc.contributor.authorTikhonov, O. I.-
dc.contributor.authorХряпа, Е. М-
dc.contributor.authorХряпа, Є. М.-
dc.contributor.authorKhryapa, Ye. M.-
dc.date.accessioned2015-11-03T13:25:28Z-
dc.date.available2015-11-03T13:25:28Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationТихонов, О. І. Перспективи створення та застосування перги в супозиторіях у медицині та фармації / О. І. Тихонов, Є. М. Хряпа // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 221-222.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7561-
dc.language.isouken_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.titleПерспективи створення та застосування перги в супозиторіях у медицині та фармаціїen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
221-222.pdf191,7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.