Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7561
Назва: | Перспективи створення та застосування перги в супозиторіях у медицині та фармації |
Автори: | Тихонов, О. І. Тихонов, А. И. Tikhonov, O. I. Хряпа, Е. М Хряпа, Є. М. Khryapa, Ye. M. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Тихонов, О. І. Перспективи створення та застосування перги в супозиторіях у медицині та фармації / О. І. Тихонов, Є. М. Хряпа // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 221-222. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7561 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
221-222.pdf | 191,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.