Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7561| Название: | Перспективи створення та застосування перги в супозиторіях у медицині та фармації |
| Авторы: | Тихонов, О. І. Тихонов, А. И. Tikhonov, O. I. Хряпа, Е. М Хряпа, Є. М. Khryapa, Ye. M. |
| Дата публикации: | 2013 |
| Издательство: | НФаУ |
| Библиографическое описание: | Тихонов, О. І. Перспективи створення та застосування перги в супозиторіях у медицині та фармації / О. І. Тихонов, Є. М. Хряпа // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 221-222. |
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7561 |
| Располагается в коллекциях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 221-222.pdf | 191,7 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.