Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/766
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВишневська, Л. І.-
dc.contributor.authorVishnevskaya, L. I.-
dc.date.accessioned2011-12-08T14:22:25Z-
dc.date.available2011-12-08T14:22:25Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationВишневська, Л. І. Розробка методик визначення якості настойки складної "Простатофіт" / Л. І. Вишневська // Журнал органічної та фармацевтичної хімії. - 2008. - Т. 6, вип. 1. - С. 76-80.en_US
dc.identifier.issn0533-1153-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/766-
dc.description.abstractНа підставі наукових досліджень розроблено методики якісного (алкалоїди, кумарини, поліфенольні сполуки) та кількісного визначення похідних кумарину у перерахунку на кумарин і ефірної олії у настойці "Простатофіт" спектрофотометричним методом та методом тонкошарової хроматографії, що дозволяє контролювати її якість.en_US
dc.description.abstractOn the ground of scientific research we have developed the methods of qualitative (alkaloids, coumarines, polyphenol compounds) and quantitative determination of coumarin derivatives converting to coumarin and volatile oil in "Prostatophyte" tincture by spectrophotometric method and thin-layer chromatography method, allowing to control its quality.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.subjectалкалоїдиen_US
dc.subjectкумариниen_US
dc.subjectефірна оліяen_US
dc.subjectполіфенольні сполукиen_US
dc.subjectнастойкиen_US
dc.subjectпростатитen_US
dc.subjectпростатофітen_US
dc.subjectalkaloidsen_US
dc.subjectcoumarinesen_US
dc.subjectessential oilen_US
dc.subjectpolyphenol compoundsen_US
dc.subjecttincturesen_US
dc.subjectprostatitisen_US
dc.subjectprostatophyteen_US
dc.titleРозробка методик визначення якості настойки складної "Простатофіт"en_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Журнал органічної та фармацевтичної хімії. Архів статей 2003-2024
Наукові публікації кафедри АТЛ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
76-80.pdf135,87 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.