Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7693
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГонтова, Т. М.-
dc.contributor.authorГонтовая, Т. Н.-
dc.contributor.authorGontova, T. M.-
dc.contributor.authorІльїнська, Н. І.-
dc.contributor.authorИльинская, Н. И.-
dc.contributor.authorIlyinska, N. I.-
dc.date.accessioned2015-11-10T14:39:13Z-
dc.date.available2015-11-10T14:39:13Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationГонтова, Т. М. Перспективи вивчення бульб жоржини, як джерела інуліну / Т. М. Гонтова, Н. І. Ільїнська // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 61-62.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7693-
dc.language.isouken_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.subjectбульби жоржиниen_US
dc.subjectінулінen_US
dc.subjectинулинen_US
dc.subjectinulinen_US
dc.titleПерспективи вивчення бульб жоржини, як джерела інулінуen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
61-62.pdf169,13 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.