Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7908
Назва: Organic food colors: friendly and dangerous
Автори: Soroka, J. I.
Boryak, L. I.
Сорока, Дж. І.
Боряк, Л. І.
Сорока, Дж И.
Боряк, Л. И.
Теми: оrganic food colors;органічні харчові барвники;органические пищевые красители
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Soroka, J. I. Organic food colors: friendly and dangerous / J. I. Soroka, L. I. Boryak // Topical issues of new drugs development: Abstracts оf International Scientific And Practical Conference Of Young Scientists And Student, April 23, 2015, Kharkiv. – Kh.: NUPh, 2015. - P. 45-46.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7908
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Страницы из Zbornyk-tezysov-TOPICAL-ISSUES-OF-NEW-DRUGS_2015-18.pdf129,93 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.