Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8113
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЗапорожська, С. М.-
dc.contributor.authorZaporozhska, S. M.-
dc.contributor.authorЗапорожская, С. Н.-
dc.date.accessioned2015-12-22T08:33:43Z-
dc.date.available2015-12-22T08:33:43Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationЗапорожська, С. М. Дослідження смакових характеристик оромукозних пастилок / С. М. Запорожська // Український журнал клiнiчної та лабораторної медицини. - 2013. - № 4. - С. 229-231.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8113-
dc.description.abstractП роведено аналiз смакових характеристикi розрахована формула основного смаку пастилки з ефiрною олiєю iмбиру — О3Г1. Iн- декси розраховували як середнє арифметичне значення всiх показникiв. Подвiйна оцiнка ко- ригуючого потенцiалу речовини забезпечила об’єктивнiсть i надiйнiсть методу. З проведено- го аналiзу визначено оптимальний вмiст ефiр- ної олiї iмбиру 0,06%. Було вiдзначено, що пас- тилки з вмiстом олiї iмбиру в кiлькостi 0,06% за смаковими характеристиками не поступають- ся пастилкам, якi iснують на ринку України i вмiщують ефiрну олiю iмбиру.en_US
dc.description.abstractПроведен анализ вкусовых характеристик и рассчитана формула основного вкуса пастилки с маслом имбиря — О3Г1. Индексы рассчитаны как среднее арифметическое значение всех показателей. Из проведенного анализа определено оптимальное содержание эфирного масла имбиря 0,06%. Было отмечено, что пастилки с содержанием масла имбиря в количестве 0,06% по вкусовым характеристикам не уступают пастилкам, которые существуют на фармацевтическом рынке Украины, содержащим эфирное масло имбиря.en_US
dc.description.abstractWe have analyzed the taste characteristics and calculated the main taste configuration of the pastilles with essential oil of ginger — O3G1 Indices were calculated as the arithmetic mean values of all parameters. The dual rating corrective potential substance provided objectivity and reliability of the method. For further studies we have chosen concentration 0,06 gr. ginger oil. It was noted that pastilles containing ginger oil in an amount of 0,06 gr. for the taste characteristics are not inferior pastilles that exist at the market of Ukraine and contain essential oil of ginger.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherУкраїнський журнал клiнiчної та лабораторної медициниen_US
dc.subjectпастилкиen_US
dc.subjectсмакові характеристикиen_US
dc.subjectдослідженняen_US
dc.subjectпастилкиen_US
dc.subjectвкусовые характеристикиen_US
dc.subjectисследованияen_US
dc.subjectpastillesen_US
dc.subjecttaste characteristicsen_US
dc.subjectresearchen_US
dc.titleДослідження смакових характеристик оромукозних пастилокen_US
dc.title.alternativeИсследования вкусовых характеристик оромукозных пастилокen_US
dc.title.alternativeResearch taste characteristics of otorhinolaryngological lozengesen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри ЗТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ujkl_2013_8_4_50.pdf628,46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.