Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/858
Назва: | Вивчення залежності фракційного складу порошків вівса та висівок пшеничних від низьких значень температури в процесі їх подрібнення |
Автори: | Спиридонов, С. В. Spyrydonov, S. V. |
Теми: | порошки;овес;пшениця;powders;oat;wheat;пшеница |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Спиридонов, С. В. Вивчення залежності фракційного складу порошків вівса та висівок пшеничних від низьких значень температури в процесі їх подрібнення / С. В. Спиридонов // Вісник фармації. - 2011. - № 1. - С. 23-25. |
Короткий огляд (реферат): | У роботі розглянута доцільність застосування подрібнення порошку вівса і висівок пшеничних при низьких температурах. Показано, що низькотемпературна
обробка вказаної сировини підвищує
її крихкість, сприяє як зменшенню розміру часток, так і збільшенню відсоткового виходу дрібних фракцій при зниженні температурного порогу. Expediency of using grinding of oats and wheat bran powders in cryogenic temperature is considered in the article. It has been shown that low temperature processing of the raw material mentioned increases its fragility, promotes reduction of particles size and increase of percent yeild of fine fractions when lowering the temperature threshold. В работе рассмотрена целесообразность использования измельчения порошков овса и отрубей пшеничных при низких температурах. Показано, что низкотемпературная обработка указанного сырья повышает его хрупкость, способствует как уменьшению размера частиц, так и увеличению процентного выхода мелких фракций при понижении температурного порога. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/858 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник фармації. Архів статей 2010-2024 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ВФ_2011_№1_23-25.pdf | 86,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.