Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8780
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorРибак, В. А.-
dc.contributor.authorМалоштан, Л. М.-
dc.contributor.authorРыбак, В. А.-
dc.contributor.authorМалоштан, Л. Н.-
dc.contributor.authorRybak, V. A.-
dc.contributor.authorMaloshtan, L. М.-
dc.date.accessioned2016-04-15T06:51:10Z-
dc.date.available2016-04-15T06:51:10Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationРибак, В. А. Вплив біофлавоноїдного комплексу з квасолі на стан коагуляційного гемостазу в інтактних щурів і у щурів з експериментальним стрептозотоциновим діабетом / В. А. Рибак, Л. М. Малоштан // Український біофармацевтичний журнал. - 2015. - №4. - С. 8-12.en_US
dc.identifier.issn2311-715Х-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8780-
dc.description.abstractНа підставі проведених досліджень виявлено, що використання біофлавоноїдного комплексу з квасолі та кверцетину в інтактних щурів не сприяло вірогідному впливу на показники коагуляційного гемостазу. У тварин з експериментальним стрептозотоциновим діабетом біофлавоноїдний комплекс з квасолі та кверцетин нормалізували реологічні властивості крові. Використання в лікуванні ЦД 2-го типу біофлавоноїдного комплексу з квасолі дасть можливість попередити порушення рівноваги протромботичноїі фібрино-літичної властивості кровіen_US
dc.description.abstractНа основании проведенных исследований выявлено, что использование биофлавоноидного комплекса из фасоли и кверцетина у интактных животных не способствовало достоверному влиянию на показатели коагуляционного гемостаза. У животных с экспериментальным стрептозотоциновым диабетом биофлавоноидный комплекс из фасоли и кверцетин нормализировали реологические свойства крови. Использование в лечении СД 2-го типа биофлавоноидного комплекса из фасоли даст возможность предупредить нарушения равновесия протромботических и фибринолитических свойств кровиen_US
dc.description.abstractOn the basis of the conducted studies it has been found that use of the bio-flavonoid complex made of beans and quercetin in intact rats has not contributed to the likely impact on the indices of coagulation hemostasis. For the animals with experimental streptozotocin-induced diabetes the bioflavonoid complex made of beans and quercetin has been normalized with the help of blood rheology. The use of the bioflavonoid complex made of beans will allow to prevent imbalance prothrombotic and fibrinolytic properties of blood in the treatment of diabetes type 2en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.subjectстрептозотоциновий діабетen_US
dc.subjectкоагуляційний гемостазen_US
dc.subjectкверцетинen_US
dc.subjectбіофлавоноїдний комплекс з квасоліen_US
dc.subjectстрептозотоциновый диабетen_US
dc.subjectкоагуляционный гемостазen_US
dc.subjectкверцетинen_US
dc.subjectбиофлавоноидный комплекс из фасолиen_US
dc.subjectstreptozotocin-induced diabetesen_US
dc.subjectcoagulation hemostasisen_US
dc.subjectquercetinen_US
dc.subjectbioflavonoid complex made of beansen_US
dc.titleВплив біофлавоноїдного комплексу з квасолі на стан коагуляційного гемостазу в інтактних щурів і у щурів з експериментальним стрептозотоциновим діабетомen_US
dc.title.alternativeВлияние биофлавоноидного комплекса из фасоли на состояние коагуляционного гемостаза у интактных животных и у животных с экспериментальным стрептозотоциновым диабетомen_US
dc.title.alternativeТhe effect of bioflavonoid complex of bean on the coagulative hemostasis in intact rats and in rats with experimental streptozotocin-induced diabetesen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Український біофармацевтичний журнал. Архів статей 2008-2021

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Страницы из UBFZh4-15-2(1).pdf4,11 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.