Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8988
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дегтярьова, К. О. | - |
dc.contributor.author | Дегтярева, Е. А. | - |
dc.contributor.author | Degtyaryova, К. О. | - |
dc.date.accessioned | 2016-05-18T11:32:07Z | - |
dc.date.available | 2016-05-18T11:32:07Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Дегтярьова, К. О. Дослідження стабільності ліпофільного екстракту гарбуза (Cucurbita pepo L.) / К. О. Дегтярьова // Товарознавчий аналіз товарів обмеженого аптечного асортименту : матеріали ІІI наук.-практ. Іnternet-конф. з міжнар. участю, 15 квіт. 2016 р. – Х. : Вид-во НФаУ, 2016. – С. 124. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8988 | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | НФаУ | en_US |
dc.subject | гарбуз | en_US |
dc.subject | тыква | en_US |
dc.subject | pumpkin | en_US |
dc.title | Дослідження стабільності ліпофільного екстракту гарбуза (Cucurbita pepo L.) | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
124.pdf | 248,81 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.