Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8988
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДегтярьова, К. О.-
dc.contributor.authorДегтярева, Е. А.-
dc.contributor.authorDegtyaryova, К. О.-
dc.date.accessioned2016-05-18T11:32:07Z-
dc.date.available2016-05-18T11:32:07Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationДегтярьова, К. О. Дослідження стабільності ліпофільного екстракту гарбуза (Cucurbita pepo L.) / К. О. Дегтярьова // Товарознавчий аналіз товарів обмеженого аптечного асортименту : матеріали ІІI наук.-практ. Іnternet-конф. з міжнар. участю, 15 квіт. 2016 р. – Х. : Вид-во НФаУ, 2016. – С. 124.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8988-
dc.language.isouken_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.subjectгарбузen_US
dc.subjectтыкваen_US
dc.subjectpumpkinen_US
dc.titleДослідження стабільності ліпофільного екстракту гарбуза (Cucurbita pepo L.)en_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
124.pdf248,81 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.