Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9150
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГубченко, Т. Д.-
dc.contributor.authorСтрілець, О. П.-
dc.contributor.authorБашура, О. Г.-
dc.contributor.authorГубченко, Т. Д.-
dc.contributor.authorСтрилец, О. П.-
dc.contributor.authorБашура, А. Г.-
dc.contributor.authorGubchenko, T. D.-
dc.contributor.authorStrilets, O. P.-
dc.contributor.authorBashura, O. G.-
dc.date.accessioned2016-05-25T11:34:36Z-
dc.date.available2016-05-25T11:34:36Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationГубченко, Т. Д. Вивчення мікробіологічної чистоти крему з ГЕЛГГ в процесі зберігання / Т. Д. Губченко, О. П. Стрілець, О. Г. Башура // Фармацевтична наука та практика: проблеми, досягнення, перспективи розвитку : матеріали I наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, м. Харків, 24-25 березня 2016 р. Х. : НФаУ, 2016. – С. 155.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9150-
dc.language.isouken_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.subjectмікробіологічна чистотаen_US
dc.subjectкремen_US
dc.subjectгустий екстракт листя горіха грецькогоen_US
dc.subjectмикробиологическая чистотаen_US
dc.subjectкремen_US
dc.subjectгустой экстракт листьев ореха греческогоen_US
dc.subjectmicrobiological purityen_US
dc.subjectcreamen_US
dc.subjectdense leaf extract of walnutsen_US
dc.titleВивчення мікробіологічної чистоти крему з ГЕЛГГ в процесі зберіганняen_US
dc.title.alternativeИзучение микробиологической чистоты крема с ГЭЛОГ в процессе храненияen_US
dc.title.alternativeThe study of microbiological purity of cream with of DLEW during storageen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Наукові публікації кафедри фармацевтичних технологій та забезпечення якості ІПКСФ
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
155.pdf280,52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.