Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/933Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Ковалев, С. В. | - | 
| dc.contributor.author | Куцанян, А. С. | - | 
| dc.contributor.author | Дмитриевский, Д. И. | - | 
| dc.contributor.author | Сытник, А. Г. | - | 
| dc.contributor.author | Бородина, Н. В. | - | 
| dc.contributor.author | Ковалев, В. Н. | - | 
| dc.contributor.author | Kovalyov, S. V. | - | 
| dc.contributor.author | Kutsanyan, A. S. | - | 
| dc.contributor.author | Dmitriyevsky, D. I. | - | 
| dc.contributor.author | Sytnik, A. G. | - | 
| dc.contributor.author | Borodina, N. V. | - | 
| dc.contributor.author | Kovalyov, V. N. | - | 
| dc.date.accessioned | 2012-02-07T12:35:30Z | - | 
| dc.date.available | 2012-02-07T12:35:30Z | - | 
| dc.date.issued | 2008 | - | 
| dc.identifier.citation | К стандартизации субстанции и лекарственной формы глифазина / С. В. Ковалев, А. С. Куцанян, Д. И. Дмитриевский, А. Г. Сытник, Н. В. Бородина, В. Н. Ковалев // Журнал органічної та фармацевтичної хімії. - 2008. - Т. 6, вип. 2. - С. 80-82. | en_US | 
| dc.identifier.issn | 0533-1153 | - | 
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/933 | - | 
| dc.description.abstract | Разработаны методы количественного определения фенольных соединений в субстанциях, полученных из травы или створок фасоли, и свечах; количественное содержание в перерасчете на фенольные соединения в субстанции должно быть не менее 15,00%, в свечах — от 0,0135 до 0,0165 г. | en_US | 
| dc.description.abstract | The methods of the quantitative analysis of phenolic compounds in the substances from herb or herb of the haricot, and the suppositories have been worked out; the quantitative amount calculating to phenolic compounds should be not less than 15.00% in the substance and 0.0135-0.0165 g in the suppositories. | en_US | 
| dc.language.iso | ru | en_US | 
| dc.publisher | НФаУ | en_US | 
| dc.subject | фасоль | en_US | 
| dc.subject | фенолы | en_US | 
| dc.subject | субстанция | en_US | 
| dc.subject | суппозитории | en_US | 
| dc.subject | гипогликемические средства | en_US | 
| dc.subject | глифазин | en_US | 
| dc.subject | haricot | en_US | 
| dc.subject | phenols | en_US | 
| dc.subject | substance | en_US | 
| dc.subject | suppositories | en_US | 
| dc.subject | hypoglycemic agents | en_US | 
| dc.subject | glyfazine | en_US | 
| dc.title | К стандартизации субстанции и лекарственной формы глифазина | en_US | 
| dc.type | Article | en_US | 
| Розташовується у зібраннях: | Журнал органічної та фармацевтичної хімії. Архів статей 2003-2024 | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 80-82.pdf | 109,93 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
