Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9669Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Алтухов, А. А. | - |
| dc.contributor.author | Алтухов, О. О. | - |
| dc.contributor.author | Altukhov, O. O. | - |
| dc.contributor.author | Абрамская, Б. П. | - |
| dc.contributor.author | Абрамська, Б. П. | - |
| dc.contributor.author | Abramskaya, B. P. | - |
| dc.contributor.author | Колесник, С. В. | - |
| dc.contributor.author | Колісник, С. В. | - |
| dc.contributor.author | Kolesnik, S. V. | - |
| dc.date.accessioned | 2016-06-30T07:39:13Z | - |
| dc.date.available | 2016-06-30T07:39:13Z | - |
| dc.date.issued | 2016 | - |
| dc.identifier.citation | Алтухов, А. А. Влияние производных 2-(бензоиламино)(2-оксоиндолин-3-илиден) уксусной кислоты на всхожесть семян зерновых и зернобобовых культур / А. А. Алтухов, Б. П. Абрамская, С. В. Колесник // Аналітична хімія у фармації : матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Харків, 17 берез. 2016 р. – Х. : Вид-во НФаУ, 2016. – С. 29–30. | en_US |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9669 | - |
| dc.language.iso | ru | en_US |
| dc.publisher | НФаУ | en_US |
| dc.subject | оцтова кислота | en_US |
| dc.subject | уксусная кислота | en_US |
| dc.subject | acetic acid | en_US |
| dc.title | Влияние производных 2-(бензоиламино)(2-оксоиндолин-3-илиден) уксусной кислоты на всхожесть семян зерновых и зернобобовых культур | en_US |
| dc.type | Article | en_US |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри загальної хімії Тези доповідей співробітників НФаУ | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 29-30.pdf | 539,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.