Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9702
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрюкова, А. І.-
dc.contributor.authorКрюкова, А. И.-
dc.contributor.authorKryukova, A. I.-
dc.contributor.authorВладимирова, І. М.-
dc.contributor.authorВладимирова, И. Н.-
dc.contributor.authorVladimirova, I. N.-
dc.date.accessioned2016-07-01T11:01:37Z-
dc.date.available2016-07-01T11:01:37Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationКрюкова, А. І. Розробка методу кількісного визначення флавоноїдів в сировині софори японської / А. І. Крюкова, І. М. Владимирова // Аналітична хімія у фармації : матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Харків, 17 берез. 2016 р. – Х. : Вид-во НФаУ, 2016. – С. 71–73.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9702-
dc.language.isouken_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.subjectфлавоноїдиen_US
dc.subjectфлавоноидыen_US
dc.subjectflavonoidsen_US
dc.subjectсофора японськаen_US
dc.subjectсофора японскаяen_US
dc.subjectJapanese Sophoraen_US
dc.titleРозробка методу кількісного визначення флавоноїдів в сировині софори японськоїen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
71-73.pdf548,34 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.