Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9723
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЖуравель, І. О.-
dc.contributor.authorЖуравель, И. А.-
dc.contributor.authorZhuravel, I. O.-
dc.date.accessioned2016-07-06T08:09:01Z-
dc.date.available2016-07-06T08:09:01Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЖуравель, І. О. Визначення якісного складу та кількісного вмісту цукрів та органічних кислот в сировині худії Гордона / І. О. Журавель // Український медичний альманах. - 2012. - Т. 15, № 4. - С. 63-64.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9723-
dc.description.abstractМетодом ВЕРХ було проведено визначення якісного складу та кількісного вмісту органічних кислот та вуглеводів у порошку м’якоті серцевини стебла худії Гордона.en_US
dc.description.abstractМетодом ВЭЖХ был определен качественный состав и количественное содержание органических кис- лот и углеводов в порошке мякоти сердцевины стебля худии Гордона.en_US
dc.description.abstractThe qualitative composition and quantitative content of organic acids and carbohydrates in the powder from the pulp of the Hoodia gordonii stem core was determined by the means of HPLC method.en_US
dc.language.isouken_US
dc.subjectвуглеводиen_US
dc.subjectорганічні кислотиen_US
dc.subjectВЕРХen_US
dc.subjectхудіяen_US
dc.subjectуглеводыen_US
dc.subjectорганические кислотыen_US
dc.subjectВЭЖХen_US
dc.subjectхудияen_US
dc.subjectcarbohydratesen_US
dc.subjecthoodiaen_US
dc.subjectorganic acidsen_US
dc.subjectHPLCen_US
dc.titleВизначення якісного складу та кількісного вмісту цукрів та органічних кислот в сировині худії Гордонаen_US
dc.title.alternativeОпределение качественного состава и количественного содержания сахаров и органи- ческих кислот в сырье худии Гордонаen_US
dc.title.alternativeDetermination of the qualitative composition and quantitative content of sugars and organic acids in hoodia Gordonii plant materialen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Uma_2012_15_4_20.pdf313,73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.