Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9836
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗоідзе, Д. Р.-
dc.contributor.authorЗоидзе, Д. Р.-
dc.contributor.authorZoidze, D. R.-
dc.contributor.authorОдинець, О. В.-
dc.contributor.authorОдинец, О. В.-
dc.contributor.authorOdinets, O. V.-
dc.date.accessioned2016-07-15T00:12:14Z-
dc.date.available2016-07-15T00:12:14Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЗоідзе, Д. Р. Застосування системи HACCP в управлінні ризиками для якості на фармацевтичних підприємствах / Д. Р. Зоідзе, О. В. Одинець // Менеджмент та маркетинг у складі сучасної економіки, науки, освіти, практики: зб. наук. ст. ІV Міжнар. наук.-практ. Internet-конф., м. Харків, 24-25 берез. 2016 р. – Харків : НФаУ, 2016. – С. 243–245.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9836-
dc.language.isouken_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.subjectсистема HACCPen_US
dc.subjectsystem HACCPen_US
dc.subjectуправління ризикамиen_US
dc.subjectуправление рискамиen_US
dc.subjectmanagement of risksen_US
dc.titleЗастосування системи HACCP в управлінні ризиками для якості на фармацевтичних підприємствахen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
243-245.pdf409,4 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.