Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9879
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКарпюк, У. В.-
dc.contributor.authorКисличенко, В. С.-
dc.contributor.authorВельма, В. В.-
dc.contributor.authorБухаріна, О. В.-
dc.contributor.authorКарпюк, У. В.-
dc.contributor.authorКисличенко, В. С.-
dc.contributor.authorВельма, В. В.-
dc.contributor.authorБухарина, Е. В.-
dc.contributor.authorKarpiuk, U. V.-
dc.contributor.authorKislichenko, V. S.-
dc.contributor.authorVelma, V. V.-
dc.contributor.authorBuharina, E. V.-
dc.date.accessioned2016-07-16T19:02:42Z-
dc.date.available2016-07-16T19:02:42Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationАмінокислотний та елементний склад густого екстракту із сої щетинистої / У. В. Карпюк, В. С. Кисличенко, В. В. Вельма, О. В. Бухарін // Український журнал клінічної та лабораторної медицини. - 2009. - Т. 4, № 2. - С. 41-44.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9879-
dc.description.abstractП роведено якісне та кількісне визначенняамінокислотного та елементного складу в густому екстракті із сої щетинистої. Аміно- кислоти вивчали за допомогою амінокислотно- го аналізатора. Для вивчення якісного складу і кількісного вмісту елементів було використа- но метод атомно-емісійної спектрофотомет- рії. У густому екстракті визначено наявність 18 амінокислот у вільній та зв’язаній формі, з яких 9 є незамінними. У результаті вивчення елемен- тного складу густого екстракту визначено кіль- кісний вміст 19 макро- та мікроелементів.en_US
dc.description.abstractПроведено качественное и количественное оп- ределение аминокислотного и элементного соста- ва густого экстракта из сои щетинистой. Ами- нокислоты изучали при помощи аминокислотного анализатора. Для изучения качественного и коли- чественного содержания элементов использова- ли метод атомно-эмиссионной спектрофотомет- рии. В густом экстракте установлено наличие 18 аминокислот в свободном и связанном виде, из которых 9 являются незаменимыми. В результа- те изучения элементного состава густого экстра- кта определен количественный состав 19 макро- и микроэлементов.en_US
dc.description.abstractThe qualitative and quantitative determination of amino acids and mineral composition in Glycine hispida’s thick extract has been carried out. Aminoacids have been studied by aminoacid analyzer. Atomic emission spectroscopy has been used for the elements determination. The presence of 18 aminoacids has been established in free and allied forms in the thick extract. 9 of them belong to essential. The quantitative content of 19 micro- and macroelements has been determined.en_US
dc.language.isouken_US
dc.subjectтрава соїen_US
dc.subjectелементний складen_US
dc.subjectгустий екстрактen_US
dc.subjectамінокислотиen_US
dc.subjectтрава соиen_US
dc.subjectэлементный составen_US
dc.subjectгустой экстрактen_US
dc.subjectаминокислотыen_US
dc.subjectsoybean grassen_US
dc.subjectamino acidsen_US
dc.subjectthick extracten_US
dc.subjectmineral compositionen_US
dc.titleАмінокислотний та елементний склад густого екстракту із сої щетинистоїen_US
dc.title.alternativeАминокислотный и элементный состав густого экстракта из сои щетинистойen_US
dc.title.alternativeAminoacid and mineral composition of glycine hispida’s thick eхtracten_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ujkl_2009_4_2_10.pdf114,6 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.