Просмотр собрания по группе - Авторы Гуцол, В. В.
Результаты 7 по 14 из 14
< назад
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2016 | Дослідження компонентів летких фракцій рослинної сировини cалату посівного сорту «Лолло Россо» | Гуцол, В. В.; Журавель, І. О.; Гур'єва, І. Г.; Gutsol, V. V.; Журавель, И. А.; Zhuravel, I. O. |
2017 | Дослідження якісного складу та кількісного вмісту карбонових кислот у сировині салату посівного сорту "Лолло Россо" | Гуцол, В. В.; Gutsol, V. V.; Журавель, И. А.; Журавель, І. О.; Zhuravel, I. O.; Gurieva, I. G.; Гур'єва, І. Г.; Гурьева, И. Г. |
2016 | Засіб з антимікробною та протигрибковою активністю з листя салату посівного | Гуцол, В. В.; Gutsol, V. V.; Гур'єва, І. Г.; Gurieva, I. G.; Гурьева, И. Г.; Журавель, І. О.; Журавель, И. А.; Zhuravel', I. O. |
2017 | Изучение органических кислот в растительном сырье салата посевного сорта «Лолло Россо» | Гурьева, И. Г.; Гуцол, В. В.; Журавель, И. А.; Gurieva, I. G.; Гур'єва, І. Г.; Gutsol, V. V.; Журавель, І. О.; Zhuravel, I. O. |
2015 | Мінеральні елементи салату посівного сорту «Лолло россо» | Гуцол, В. В.; Журавель, І. О.; Hutsol, V. V.; Zhuravel, I. O.; Гуцол, В. В.; Журавель, И. А. |
2016 | Обґрунтування вивчення антоціанів у свіжому та висушеному листі салату посівного сорту «Лолло Россо» | Гуцол, В. В.; Гур’єва, І. Г.; Журавель, І. О.; Gutsol, V. V.; Gurieva, I. G.; Гурьева, И. Г.; Журавель, И. А.; Zhuravel, I. O. |
2016 | Одержання настойок з листя салату посівного сорту «Лолло россо» | Гуцол, В. В.; Гуцол, В. В.; Gutsol, V. V.; Ютовець, М. С.; Ютовець, М. С.; Utoveс, М. S. |
2016 | Порівняльний аналіз вмісту тритерпенів у рослинній сировині салату посівного сорту «Лолло Россо» | Гуцол, В. В.; Журавель, І. О.; Гур’єва, І. Г.; Гуцол, В. В.; Журавель, И. А.; Гурьева, И. Г.; Hutsol, V. V.; Zhuravel, I. O.; Gurieva, I. G. |