Просмотр собрания по группе - Авторы Begunova, N. V.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 20 из 45  дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Aspects of production of fruit vinegar. Red and white wine vinegarChapni, S. V.; Begunova, N. V.; Strelnikov, L. S.; Шапни, С. В.; Бегунова, Н. В.; Бєгунова, Н. В.; Стрельніков, Л. С.; Стрельников, Л. С.
2014The choice of the optimal pH range for a parenteral drug based on salts of aldonic and polycarboxylic acidsBegunova, N. V.; Бєгунова, Н. В.; Бегунова, Н. В.
2016Comparative characteristic of organoleptic properties of red wines, depending on the region of productionMakarenko, A. Y.; Strelnikov, L. S.; Dolya, V. G.; Begunova, N. V.; Макаренко, А. Й.; Стрельніков, Л. С.; Стрельников, Л. С.; Доля, В. Г.; Бегунова, Н. В.
2018Investigation of physico-chemical indicators of fermented powderPopova, I. V.; Попова, И. В.; Попова, І. В.; Goloborodko, M. O.; Голобородько, М. О.; Begunova, N. V.; Бегунова, Н. В.; Strelnikov, L. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.
2015Modern aspects of extraction essential oils from plants materialSigova, A. V.; Makarenko, A. Y.; Begunova, N. V.; Strelnikov, L. S.; Сігова, А. В.; Сигова, А. В.; Макаренко, А. Й.; Бєгунова, Н. В.; Бегунова, Н. В.; Стрельніков, Л. С.; Стрельников, Л. С.
2015Preparation of practical studies in ra-bot with obtaining monolayer cellsChapni, S. V.; Lyashenko, A. B.; Begunova, N. V.; Strelnikov, L. S.; Шапни, С. В.; Ляшенко, А. В.; Бегунова, Н. В.; Бєгунова, Н. В.; Стрельніков, Л. С.; Стрельников, Л. С.
2018Research of fermented milk drinks with probiotics and essential amino acidsDyomina, M. M.; Дьоміна, М. М.; Демина, М. М.; Goroz, Yu. O.; Begunova, N. V.; Бегунова, Н. В.; Бєгунова, Н. В.; Strelnikov, L. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.; Гороз, Ю. О.
2015Situation with preparations of blood at the marketof UkraineMelnichuk, E. R.; Begunova, N. V.; Strelnikov, L. S.; Strilets, O. P.; Мельнічук, Є. Р.; Мельничук, Е. Р.; Бєгунова, Н. В.; Бегунова, Н. В.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.; Стрилец, О. П.; Стрілець, О. П.
2016Status of fermented beverages in UkraineChernova, T. O.; Zhukova, Ya. A.; Begunova, N. V.; Чернова, Т. О.; Жукова, Я. А.; Бегунова, Н. В.
2018Study of antimicrobial activity of lotions based on aloeKis, O. N.; Strilets, O. P.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.; Begunova, N. V.; Бегунова, Н. В.
2017The improvement of probiotics with essential amino acidsZoloch, K. L.; Золоч, К. Л.; Zhukova, Y. A.; Жукова, Я. А.; Begunova, N. V.; Бегунова, Н. В.
2017The study of antimicrobial activity of aloe combined preparationsVoznyk, A. O.; Возник, А. О.; Begunova, N. V.; Бегунова, Н. В.; Бєгунова, Н. В.
2014Валидация технологических процессов. 1. Подходы к валидации операций приготовления раствораАлмакаева, Л. Г.; Бегунова, Н. В.; Доля, В. Г.; Алмакаев, М. С.; Алмакаєва, Л. Г.; Бегунова, Н. В.; Доля, В. Г.; Алмакаєв, М. С.; Almakaieva, L. H.; Begunova, N. V.; Dolya, V. G.; Almakaiev, M. S.
2014Валидация технологических процессов. 2. Определение параметров для валидации операции приготовления раствораАлмакаева, Л. Г.; Бегунова, Н. В.; Доля, В. Г.; Алмакаев, М. С.; Алмакаєва, Л. Г.; Бегунова, Н. В.; Доля, В. Г.; Алмакаев, М. С.; Almakaieva, L. H.; Begunova, N. V.; Dolya, V. G.; Almakaiev, M. S.
2016Вибір концентрації загусника для сиропу подорожникаАлмакаєва, Л. Г.; Алмакаева, Л. Г.; Almakaeva, L. G.; Бєгунова, Н. В.; Бегунова, Н. В.; Begunova, N. V.; Науменок, Л. Г.; Науменок, Л. Г.; Naumenok, L. G.; Алмакаєв, М. С.; Алмакаев, М. С.; Доля, В. Г.; Доля, В. Г.; Dolya, V. G.; Хомякова, Л. Г.; Хомякова, Л. Г.; Khomyakova, L. G.; Almakaiev, M. S.
2018Вибір підсолоджувача для лікарського препарату «Плюща сироп»Алмакаєва, Л. Г.; Алмакаева, Л. Г.; Almakaieva, L. H.; Naumenok, L. G.; Науменок, Л. Г.; Begunova, N. V.; Бєгунова, Н. В.; Бегунова, Н. В.; Доля, В. Г.; Dolya, V. G.; Алмакаев, М. С.; Almakaiev, M. S.; Алмакаєв, М. С.
2016Вибір режиму стерилізації нового комбінованого ін′єкційного розчину «Нейронуклеос»Бєгунова, Н. В.; Бегунова, Н. В.; Begunova, N. V.; Алмакаєв, М. С.; Алмакаев, М. С.; Almakaiev, M. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельников, Л. С.; Strelnikov, L. S.
2016Вивчення залежності в’язкості та густини сиропу подорожника від кількості ад'ювантівАлмакаєва, Л. Г.; Алмакаева, Л. Г.; Almakaieva, L. H.; Науменок, Л. Г.; Науменок, Л. Г.; Naumenok, L. G.; Алмакаєв, М. С.; Алмакаев, М. С.; Almakaiev, M. S.; Доля, В. Г.; Доля, В. Г.; Dolya, V. G.; Хомякова, Л. Г.; Хомякова, Л. Г.; Khomyakova, L. G.; Бєгунова, Н. В.; Бегунова, Н. В.; Begunova, N. V.
2013Деякі аспекти розробки плану валідації виробництва розчину для орального застосуванняАлмакаєва, Л. Г.; Алмакаева, Л. Г.; Almakaieva, L. H.; Науменок, Л. Г.; Науменок, Л. Г.; Naumenok, L. G.; Бєгунова, Н. В.; Бегунова, Н. В.; Begunova, N. V.; Доля, В. Г.; Доля, В. Г.; Dolya, V. G.; Алмакаєв, М. С.; Алмакаев, М. С.; Almakaiev, M. S.
2017Дослідження сумісності діючих речовин як частина фармацевтичної розробкиАлмакаєва, Л. Г.; Алмакаева, Л. Г.; Almakaieva, L. H.; Бєгунова, Н. В.; Begunova, N. V.; Доля, В. Г.; Dolya, V. G.; Науменок, Л. Г.; Naumenok, L. G.; Алмакаєв, М. С.; Алмакаев, М. С.; Almakaiev, M. S.