Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/10614
Назва: | Особенности термической деструкции альфабромизовалериановой кислоты в комплексах включения с β-циклодекстрином |
Автори: | Омельченко, И. О. Ярных, Т. Г. Янчук, И. Б. Борщевский, Г. И. Борщевская, М. И. Омельченко, І. О. Omelchenco, I. O. Ярних, Т. Г. Yarnykh, T. G. Янчук, І. Б. Yanchuk, І. В. Борщевський, Г. І. Borschevsky, G. І. Борщевська, М. І. Borshchevskaya, M. I. |
Теми: | β-циклодекстрин;комплексообразование;термические методы анализа |
Дата публікації: | 2016 |
Бібліографічний опис: | Особенности термической деструкции альфабромизовалериановой кислоты в комплексах включения с β-циклодекстрином / Омельченко И. О., Ярных Т. Г., Янчук И. Б., Борщевский Г. И., Борщевская М. И. // Рецепт. – 2016. - № 1 (105). – С. 96-99. |
Короткий огляд (реферат): | Особенности термической деструкции альфабромизовалериановой кислоты в комплексах включения с β-циклодекстрином |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/10614 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри АТЛ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Особенности термической деструкции альфабромизовалериановой кислоты в комплексах включения с β-циклодекстрином.pdf | 832,6 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.