Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/10723
Название: Фармацевтичний маркетинг
Авторы: Пестун, І. В.
Жадько, С. В.
Бондарєва, І. В.
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Пестун, І. В. Фармацевтичний маркетинг: метод. рек. до самост. роботи студентів // І. В. Пестун, С. В. Жадько, І. В. Бондарєва. – Х. : Вид-во НФаУ, 2015. – 72 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації розроблені на підґрунті результатів науково-дослід- ної роботи, проведеної у Національному фармацевтичному університеті за темою «Управління якістю у сфері розробки, виробництва та обігу лікарських засобів», № державної реєстрації НДР: 0114U000950. Методичні рекомендації видаються вперше і призначені для надання мето- дичної допомоги виробникам ЛЗ щодо організації робіт з проектування, форму- вання, впровадження та постійного удосконалення СУЯ згідно із вимогами GMP та ISO 9001. Рекомендації можуть застосовуватися фахівцями фармацевтичної промисло- вості, спеціалістами і керівниками організацій та установ фармацевтичного секто- ру галузі охорони здоров’я України, студентами та викладачами фармацевтичних ВНЗ і фармацевтичних факультетів медичних ВНЗ.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/10723
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій кафедри ФММ
Навчальні видання кафедри ФММ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
5 ФАРМ.МАРКЕТИНГ-СРС.pdf1,18 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.