Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/10940
Title: Методичні рекомендації для підготовки до підсумкового модульного контролю та державної атестації з дисципліни «Промислова технологія лікарських засобів» для студентів денного та заочного відділення спеціальності «Фармація»
Authors: Рубан, О. А.
Хохлова, Л. М.
Криклива, І. О.
Рубан, Е. А.
Хохлова, Л. Н.
Крикливая, И. А.
Ruban, O. A.
Hohlova, L. N.
Krukliva, I. А.
Keywords: методичні рекомендації;методические рекомендации
Issue Date: 2015
Bibliographic description (Ukraine): Рубан, О. А. Методичні рекомендації для підготовки до підсумкового модульного контролю та державної атестації з дисципліни «Промислова технологія лікарських засобів»: для студентів денного та заочного відділення спеціальності «Фармація» / О. А. Рубан, Л. М. Хохлова, І. О. Криклива. - Х.: НФаУ, 2014. - 77 с.
Abstract: У методичних рекомендаціях наведено перелік теоретичних питань, питань з самостійної роботи, розрахункових задач та практичних навичок, якими потрібно оволодіти при вивченні курсу «Промислова технологія лікарських засобів» з метою засвоєння студентами теоретичного матеріалу і набуття практичних умінь і навичок, необхідних для подальшої професійної діяльності. Призначено для аудиторної та позааудиторної роботи студентів спеціальності «Фармація» при підготовці до підсумкових модульних контролів та Державної атестації з дисципліни ПТЛЗ.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/10940
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри ЗТЛ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
DEK.pdf
  Restricted Access
1,38 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.