Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/1110
Назва: Мiкробiологiчне обгрунтування складу стоматологiчного гелю з препаратом прополiсу
Автори: Дикий, І. Л.
Тихонов, О. І.
Козир, Г. Р.
Силаева, Л. Ф.
Kozyr, H. R.
Tikhonov, A. I.
Dikiy, I. L.
Silaeva, L. F.
Теми: гель;прополіс;стоматологія;gel;propolis;dentistry
Дата публікації: 2003
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Мiкробiологiчне обгрунтування складу стоматологiчного гелю з препаратом прополiсу / І. Л. Дикий, О. І. Тихонов, Г. Р. Козир, Л. Ф. Силаева // Вісник фармації. - 2003. - № 2. - С. 57-61.
Короткий огляд (реферат): Викладені результати вивчення антимікробної дії в умовах in vitro стоматологічного гелю з препаратом прополісу. Доведено, що препарат проявляє широкий спектр антимікробної активності, рівень якого суттєво залежить від концентрації фенольного гідрофобного препарату прополісу (ФГПП). Підібрані оптимальні концентрації діючої та допоміжної речовин. Проведено порівняльний аналіз антимікробної активності стоматологічного гелю і препаратів специфічного призначення.
This abstract deals with results of research of antimicrobic activity of stomatological gel with propolis preparation in vitro conditions. We have proved that this preparation shows the wide range of anti-microbic action and its level depends on the phenol-hydro-phobic propolis preparation (PHPP) concentration. Optimal concentrations for active and subsidiary substances have been selected. We have carried out comparative analysis of stomatological gel anti-microbic activity and preparations of comparison.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/1110
ISSN: 1562-7241
Розташовується у зібраннях:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009
Наукові публікації кафедри АТЛ
Наукові публікації кафедри лабораторної дiагностики, мікробіології та біологічної хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
57-61(1).pdf5,27 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.