Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11219
Назва: Qualitative detection of bromide potassium bakery products
Автори: Danylova, I. A.
Polyanska, G. Y.
Данилова, И. А.
Данилова, І. А.
Полянська, Г. Ю.
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Danylova, I. A. Qualitative detection of bromide potassium bakery products / I. A. Danylova, G. Y. Polyanska // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXIII international scientific and practical conference of young scientists and student, April 21, 2016. - Kh., 2016. - Vol. 1. - P. 165.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11219
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармацевтичної хімії
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
165g.pdf12,07 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.