Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11399
Title: | Вибір концентрації загусника для сиропу подорожника |
Authors: | Алмакаєва, Л. Г. Алмакаева, Л. Г. Almakaeva, L. G. Бєгунова, Н. В. Бегунова, Н. В. Begunova, N. V. Науменок, Л. Г. Науменок, Л. Г. Naumenok, L. G. Алмакаєв, М. С. Алмакаев, М. С. Доля, В. Г. Доля, В. Г. Dolya, V. G. Хомякова, Л. Г. Хомякова, Л. Г. Khomyakova, L. G. Almakaiev, M. S. |
Keywords: | сироп;syrup;подорожник;plantain |
Issue Date: | 2016 |
Bibliographic description (Ukraine): | Вибір концентрації загусника для сиропу подорожника / Л. Г. Алмакаєва [та ін.] // Сучасні досягнення фармацевтичної технології та біотехнології : зб. наук. пр. – Х., 2016. – С. 56-58. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11399 |
Appears in Collections: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.