Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11399
Назва: Вибір концентрації загусника для сиропу подорожника
Автори: Алмакаєва, Л. Г.
Алмакаева, Л. Г.
Almakaeva, L. G.
Бєгунова, Н. В.
Бегунова, Н. В.
Begunova, N. V.
Науменок, Л. Г.
Науменок, Л. Г.
Naumenok, L. G.
Алмакаєв, М. С.
Алмакаев, М. С.
Доля, В. Г.
Доля, В. Г.
Dolya, V. G.
Хомякова, Л. Г.
Хомякова, Л. Г.
Khomyakova, L. G.
Almakaiev, M. S.
Теми: сироп;syrup;подорожник;plantain
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Вибір концентрації загусника для сиропу подорожника / Л. Г. Алмакаєва [та ін.] // Сучасні досягнення фармацевтичної технології та біотехнології : зб. наук. пр. – Х., 2016. – С. 56-58.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11399
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
56-58.pdf494,16 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.