Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11399
Назва: | Вибір концентрації загусника для сиропу подорожника |
Автори: | Алмакаєва, Л. Г. Алмакаева, Л. Г. Almakaeva, L. G. Бєгунова, Н. В. Бегунова, Н. В. Begunova, N. V. Науменок, Л. Г. Науменок, Л. Г. Naumenok, L. G. Алмакаєв, М. С. Алмакаев, М. С. Доля, В. Г. Доля, В. Г. Dolya, V. G. Хомякова, Л. Г. Хомякова, Л. Г. Khomyakova, L. G. Almakaiev, M. S. |
Теми: | сироп;syrup;подорожник;plantain |
Дата публікації: | 2016 |
Бібліографічний опис: | Вибір концентрації загусника для сиропу подорожника / Л. Г. Алмакаєва [та ін.] // Сучасні досягнення фармацевтичної технології та біотехнології : зб. наук. пр. – Х., 2016. – С. 56-58. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11399 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
56-58.pdf | 494,16 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.