Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11413
Title: The modern aspects of the low-alcohol fermented beverges production
Authors: Sigova, A. V.
Ivakhnenko, O. L.
Strelnikov, L. S.
Сігова, А. В.
Сигова, А. В.
Ивахненко, О. Л.
Івахненко, О. Л.
Стрельников, Л. С.
Стрельніков, Л. С.
Issue Date: 2016
Bibliographic description (Ukraine): Sigova, A. V. The modern aspects of the low-alcohol fermented beverges production / A. V. Sigova, O. L. Ivakhnenko, L. S. Strelnikov // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXIII international scientific and practical conference of young scientists and student, April 21, 2016. - Kh., 2016. - Vol. 1. - P. 373.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11413
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
373.pdf13,61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.