Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11413
Title: | The modern aspects of the low-alcohol fermented beverges production |
Authors: | Sigova, A. V. Ivakhnenko, O. L. Strelnikov, L. S. Сігова, А. В. Сигова, А. В. Ивахненко, О. Л. Івахненко, О. Л. Стрельников, Л. С. Стрельніков, Л. С. |
Issue Date: | 2016 |
Bibliographic description (Ukraine): | Sigova, A. V. The modern aspects of the low-alcohol fermented beverges production / A. V. Sigova, O. L. Ivakhnenko, L. S. Strelnikov // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXIII international scientific and practical conference of young scientists and student, April 21, 2016. - Kh., 2016. - Vol. 1. - P. 373. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11413 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.