Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11413
Назва: | The modern aspects of the low-alcohol fermented beverges production |
Автори: | Sigova, A. V. Ivakhnenko, O. L. Strelnikov, L. S. Сігова, А. В. Сигова, А. В. Ивахненко, О. Л. Івахненко, О. Л. Стрельников, Л. С. Стрельніков, Л. С. |
Дата публікації: | 2016 |
Бібліографічний опис: | Sigova, A. V. The modern aspects of the low-alcohol fermented beverges production / A. V. Sigova, O. L. Ivakhnenko, L. S. Strelnikov // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXIII international scientific and practical conference of young scientists and student, April 21, 2016. - Kh., 2016. - Vol. 1. - P. 373. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11413 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
373.pdf | 13,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.