Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11413
Назва: The modern aspects of the low-alcohol fermented beverges production
Автори: Sigova, A. V.
Ivakhnenko, O. L.
Strelnikov, L. S.
Сігова, А. В.
Сигова, А. В.
Ивахненко, О. Л.
Івахненко, О. Л.
Стрельников, Л. С.
Стрельніков, Л. С.
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Sigova, A. V. The modern aspects of the low-alcohol fermented beverges production / A. V. Sigova, O. L. Ivakhnenko, L. S. Strelnikov // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXIII international scientific and practical conference of young scientists and student, April 21, 2016. - Kh., 2016. - Vol. 1. - P. 373.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11413
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
373.pdf13,61 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.