Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11414
Назва: | Development of composition and technology of new functional foods - koumiss, thane, ayran |
Автори: | Soloviova, A. V. Zhukova, Y. A. Strelnikov, L. S. Kaliuzhnaia, O. S. Соловьева, А. В. Соловйова, А. В. Жукова, Й. А. Стрельников, Л. С. Стрельніков, Л. С. Калюжна, О. С. Калюжная, О. С. |
Дата публікації: | 2016 |
Бібліографічний опис: | Development of composition and technology of new functional foods - koumiss, thane, ayran / A. V. Soloviova, Y. A. Zhukova, L. S. Strelnikov, O. S. Kaluzhnaya // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXIII international scientific and practical conference of young scientists and student, April 21, 2016. - Kh., 2016. - Vol. 1. - P. 374-375. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11414 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
374-375.pdf | 157,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.