Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11424
Назва: | The study of the properties of certain types of cheese with mold |
Автори: | Yagodka, A. A. Moroz, U. V. Strilets, O. P. Strelnikov, L. S. Ягодка, А. А. Мороз, У. В. Стрілець, О. П. Стрилец, О. П. Стрельніков, Л. С. Стрельников, Л. С. |
Дата публікації: | 2016 |
Бібліографічний опис: | The study of the properties of certain types of cheese with mold / A. A. Yagodka, U. V. Moroz, O. P. Strilets, L. S. Strelnikov // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXIII international scientific and practical conference of young scientists and student, April 21, 2016. - Kh., 2016. - Vol. 1. - P. 387. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11424 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
387.pdf | 151,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.