Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11424
Назва: The study of the properties of certain types of cheese with mold
Автори: Yagodka, A. A.
Moroz, U. V.
Strilets, O. P.
Strelnikov, L. S.
Ягодка, А. А.
Мороз, У. В.
Стрілець, О. П.
Стрилец, О. П.
Стрельніков, Л. С.
Стрельников, Л. С.
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: The study of the properties of certain types of cheese with mold / A. A. Yagodka, U. V. Moroz, O. P. Strilets, L. S. Strelnikov // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXIII international scientific and practical conference of young scientists and student, April 21, 2016. - Kh., 2016. - Vol. 1. - P. 387.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11424
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
387.pdf151,15 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.