Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11558
Назва: The perspective of development of prophylactic enzymatic meat products
Автори: Chornolyuk, M. D.
Zymlyanskiy, M. A.
Zhukova, Y. A.
Ivakhnenko, O. L.
Чорнолюк, М. Д.
Зимлянський, М. А.
Жукова, Я. А.
Ивахненко, О. Л.
Івахненко, О. Л.
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: The perspective of development of prophylactic enzymatic meat products / M. D. Chornolyuk, M. A. Zymlyanskiy, Y. A. Zhukova, O. L. Ivakhnenko // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXIII international scientific and practical conference of young scientists and student, April 21, 2016. - Kh., 2016. - Vol. 1. - P. 344.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11558
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
344.pdf151,88 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.