Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11560
Title: Aspects of production of fruit vinegar. Red and white wine vinegar
Authors: Chapni, S. V.
Begunova, N. V.
Strelnikov, L. S.
Шапни, С. В.
Бегунова, Н. В.
Бєгунова, Н. В.
Стрельніков, Л. С.
Стрельников, Л. С.
Issue Date: 2016
Bibliographic description (Ukraine): Chapni, S. V. Aspects of production of fruit vinegar. Red and white wine vinegar / S. V. Chapni, N. V. Begunova, L. S. Strelniko // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXIII international scientific and practical conference of young scientists and student, April 21, 2016. - Kh., 2016. - Vol. 1. - P. 342.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11560
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
342.pdf152,14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.