Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11597
Назва: Дослідження в’язко-пластичних властивостей гелю з екстрактом лопуха
Автори: Сегі Анан Марсель
Сеги Анан Марсель
Segi Anan Marsel'
Кухтенко, Г. П.
Кухтенко, Г. П.
Kukhtenko, H. P.
Ніколайчук, Н. О.
Николайчук, Н. А.
Nikolaychuk, N. O.
Гладух, Є. В.
Гладух, Е. В.
Gladukh, Ye. V.
Теми: емульсія;эмульсия;emulsions;лопух;burdock
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Дослідження в’язко-пластичних властивостей гелю з екстрактом лопуха / А. М. Сегі [та ін.] // Сучасні досягнення фармацевтичної технології та біотехнології : зб. наук. пр. – Х., 2016. – С. 528–531.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11597
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
528-531.pdf593,56 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.