Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11732
Назва: Про забезпечення якості спеціальних харчових продуктів в Україні
Автори: Колесніков, О. В.
Гарна, С. В.
Трембач, О. І.
Колесников, О. В.
Kolesnikov, A. V.
Garna, S. V.
Гарная, С. В.
Trembach, O. I.
Трембач, О. И.
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Колесніков, О. В. Про забезпечення якості спеціальних харчових продуктів в Україні / О. В. Колесніков, С. В. Гарна, О. І. Трембач // Фармація ХХI століття: тенденції та перспективи : матеріали VIII Нац. з'їзду фармацевтів України, м. Харків, 13-16 верес. 2016 р. - Х., 2016. - Т. 1. - С. 93.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11732
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
93(1).pdf26,42 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.