Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11773| Title: | Вибір оптимальної концентрації коригенту смаку для медичної жувальної гумки |
| Authors: | Яковенко, О. В. Yakovenko, O. V. Маслій, Ю. С. Маслий, Ю. С. Masliy, Ju. S. Рубан, О. А. Рубан, Е. А. Ruban, O. A. |
| Keywords: | медична жувальна гумка;медицинская жевательная резинка;medical chewing gum |
| Issue Date: | 2017 |
| Bibliographic description (Ukraine): | Яковенко, О. В. Вибір оптимальної концентрації коригенту смаку для медичної жувальної гумки / О. В. Яковенко, Ю. С. Маслій, О. А. Рубан // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Х., 2017. – С. 233–235. |
| URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11773 |
| Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів Тези доповідей співробітників НФаУ |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 233-235.pdf | 502,28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.