Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11773
Title: Вибір оптимальної концентрації коригенту смаку для медичної жувальної гумки
Authors: Яковенко, О. В.
Yakovenko, O. V.
Маслій, Ю. С.
Маслий, Ю. С.
Masliy, Ju. S.
Рубан, О. А.
Рубан, Е. А.
Ruban, O. A.
Keywords: медична жувальна гумка;медицинская жевательная резинка;medical chewing gum
Issue Date: 2017
Bibliographic description (Ukraine): Яковенко, О. В. Вибір оптимальної концентрації коригенту смаку для медичної жувальної гумки / О. В. Яковенко, Ю. С. Маслій, О. А. Рубан // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Х., 2017. – С. 233–235.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11773
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри ЗТЛ
Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
233-235.pdf502,28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.