Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11773
Назва: Вибір оптимальної концентрації коригенту смаку для медичної жувальної гумки
Автори: Яковенко, О. В.
Yakovenko, O. V.
Маслій, Ю. С.
Маслий, Ю. С.
Masliy, Ju. S.
Рубан, О. А.
Рубан, Е. А.
Ruban, O. A.
Теми: медична жувальна гумка;медицинская жевательная резинка;medical chewing gum
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Яковенко, О. В. Вибір оптимальної концентрації коригенту смаку для медичної жувальної гумки / О. В. Яковенко, Ю. С. Маслій, О. А. Рубан // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Х., 2017. – С. 233–235.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11773
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри ЗТЛ
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
233-235.pdf502,28 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.