Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11773
Назва: | Вибір оптимальної концентрації коригенту смаку для медичної жувальної гумки |
Автори: | Яковенко, О. В. Yakovenko, O. V. Маслій, Ю. С. Маслий, Ю. С. Masliy, Ju. S. Рубан, О. А. Рубан, Е. А. Ruban, O. A. |
Теми: | медична жувальна гумка;медицинская жевательная резинка;medical chewing gum |
Дата публікації: | 2017 |
Бібліографічний опис: | Яковенко, О. В. Вибір оптимальної концентрації коригенту смаку для медичної жувальної гумки / О. В. Яковенко, Ю. С. Маслій, О. А. Рубан // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Х., 2017. – С. 233–235. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11773 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри ЗТЛ Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
233-235.pdf | 502,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.