Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11773| Назва: | Вибір оптимальної концентрації коригенту смаку для медичної жувальної гумки |
| Автори: | Яковенко, О. В. Yakovenko, O. V. Маслій, Ю. С. Маслий, Ю. С. Masliy, Ju. S. Рубан, О. А. Рубан, Е. А. Ruban, O. A. |
| Теми: | медична жувальна гумка;медицинская жевательная резинка;medical chewing gum |
| Дата публікації: | 2017 |
| Бібліографічний опис: | Яковенко, О. В. Вибір оптимальної концентрації коригенту смаку для медичної жувальної гумки / О. В. Яковенко, Ю. С. Маслій, О. А. Рубан // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Х., 2017. – С. 233–235. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11773 |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 233-235.pdf | 502,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.