Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/12329
Назва: Фармацевтична наука та практика: проблеми, досягнення, перспективи розвитку
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Фармацевтична наука та практика: проблеми, досягнення, перспективи розвитку : матеріали І наук.-практ. інтернет-конференції з міжнародною участю, м. Харків, 24-25 березня 2016 р. / ред. кол. : О. Ф. Пімінов та ін. – Х. : НФаУ, 2016. – 372 с.
Короткий огляд (реферат): Збірник містить матеріали І науково-практичної інтернет-конферен-ції з міжнародною участю «Фармацевтична наука та практика: пробле-ми, досягнення, перспективи розвитку», в яких розглянуто теоретичні та практичні питання за науковими напрямками: синтез, аналіз, стандартизація біологічно активних сполук і лікарських засобів; фітохімічні дослідження; фармацевтична технологія, біотехнологія та гомеопатія; менеджмент та маркетинг у фармації, фармакоекономічні дослідження; експериментальна та клінічна фармакологія і фармопіка; сучасна освіта та підготовка спеціалістів фармації та медицини у вищих навчальних закладах. Видання призначено для широкого кола наукових, науково-педаго-гічних і практичних працівників.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/12329
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій 2000 - 2024
Матеріали конференцій кафедри фармацевтичних технологій та забезпечення якості ІПКСФ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фармац. наука та практика.PDF4,6 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.