Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/12825
Название: Development of technology and studying of syrup with Acorus Calamus rhizome extract
Авторы: Karpenko, L. A.
Demianenko, V. H.
Sichkar, А. А.
Карпенко, Л. А.
Дем'яненко, В. Г.
Демьяненко, В. Г.
Січкар, А. А.
Сичкарь, А. А.
Ключевые слова: Acorus Calamus rhizome;extraction;percolation;particles size;extractant;syrup
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Karpenko, L. A. Development of technology and studying of syrup with Acorus Calamus rhizome extract / L. A. Karpenko, V. H. Demianenko, А. А. Sichkar // Journal of Chemical and Pharmaceutical Research. - 2016. - № 8(9). - P. 218-222.
Краткий осмотр (реферат): This article includes the description of obtaining of Acorus Calamus rhizome extract by the percolation method and the formulation of this extract in the syrup as a pharmaceutical dosage form. The percolation rate was 0.8 ml/min. The extraction of raw materials fraction with a particles size 0.25-3 mm has been investigated. It was found that the using of 50% ethanol as the extractant maximizes raw material exhaustion at a ratio of raw material: extractant 1 : 6. The results of the syrup development with the Acorus Calamus extract have been shown that the optimal base was sugar syrup. Such physical-chemical data as description, density, identification of the syrup have been determined.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/12825
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри промислової фармації
Наукові публікації кафедри соціальної фармації

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Karpenko, Demianenko development-of-technology-and-studying-of-syrup-with-acorus-calamus-rhizome-extract.pdf683,32 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.