Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13338
Назва: The element composition study of cattail fruits
Автори: Dovgal, E. A.
Довгаль, Е. А.
Dababneh, M. F.
Kyslychenko, V. S.
Кисличенко, В. С.
Gurieva, I. G.
Гурьева, И. Г.
Гур'єва, І. Г.
Журавель, И. А.
Zhuravel, I. A.
Журавель, І. О.
Теми: cattail;mineral elements;atom-emission spectroscopy
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: The element composition study of cattail fruits / E. A. Dovgal, M. F. Dababneh, V. S. Kyslychenko, I. V. Gurieva, I. O. Zhuravel // Journal of Chemical and Pharmaceutical Research. - 2016. - №8(9). - P. 167-168.
Короткий огляд (реферат): The element composition of cattail fruits was studied by the atom-emission spectroscopy method. The presence and content of 19 elements was determined. Potassium, silicon, calcium and sodium dominated among the mineral elements.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13338
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
the-element-composition-study-of-cattail-fruits.pdf132,31 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.