Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13608
Назва: Workbook in English grammar (with grammar tables) A2 - B2 level
Інші назви: Робочий зошит з англійської граматики (з таблийями) рівняА2 - В2
Рабочая тетрадь по английскому языку (в таблицах) уровня А2 - В2
Автори: Буданова, Л. Г.
Журкіна, С. В.
Коляда, І. В.
Латунова, Н. В.
Торяник, Л. А.
Буданова, Л. Г.
Журкина, С. В.
Коляда, И. В.
Латунова, Н. В.
Торяник, Л. А.
Budanova, L. G.
Zhurkina, S. V.
Kolyada, I. V.
Теми: а2, в2;граматика;grammar;workbook;рабочая тетрадь
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Workbook in English grammar (with grammar tables) A2 - B2 level. Робочий зошит: навч.- метод. посіб. / Л. Г. Буданова, С. В. Журкіна, І. В. Коляда, Н. В. Латунова, Л. А. Торяник. - Х. : НФаУ, 2016. - 55 с.
Короткий огляд (реферат): Даний робочий зошит містить граматичні вправи та таблиці і коментарі до них з основних тем граматики англійської мови: і менник, займенник, прикметник, дієслово, вживання часів дієслів, пасивний стан, модальні дієслова, узгодження часів ін. У таблицях стисло подаються граматичні правила. Мета робочого зошит а – формування міцних знань з граматики в обсязі програми для немовн их ВНЗ. Видання являє собою робочий зошит з граматики і стислий граматичний довідник у таблицях з урахуванням новітніх педагогічних методик та технологій. Він може використовуватися як наочний та додатковий матеріал до підручника з англійської мови, для а удиторної і самостійної роботи студентів, аспірантів, здобувачів і наукових робітників. Р обочий зошит також можна застосувати як самостійний матеріал для тих, хто починає вивчати англійську мову як другу іноземну мову. Виклад матеріалу дозволяє вивчати од ні граматичні явища незалежно від інших, тому послідовність їх вивчення можна змінювати, виходячи з потреб. Це сприяє більш гнучкій і творчій роботі під час самостійного вивчення того чи іншого розділу. Створюючи ці таблиці і вправи , автори мали на меті до помогти тим, хто вивчає англійську мову оволодіти основними граматичними правилами та систематизувати свої знання. Запропонований робочий зошит може бути корисним для роботи з будь - якою аудиторією.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13608
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання кафедри фундаментальних та суспільно-гуманітарних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
workbook in English grammar А2-В2 level.pdf
  Обмежений доступ
865,47 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.