Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/1383
Название: Вивчення місцевоподразнювальної дії та впливу на стан естрального циклу нових песаріїв "Клімедекс", "Меланізол" та "Фітовагін"
Авторы: Степанова, К. О.
Должикова, О. В.
Малоштан, А. В.
Stepanova, K. O.
Dolzhykova, O. V.
Maloshtan, A. V.
Степанова, Е. А.
Должикова, Е. В.
Малоштан, А. В.
Ключевые слова: песарії;місцевоподразнювальна дія;естральний цикл;pessaries;irritation action;estrous cycle;пессарии;местнораздражающее действие;эстральный цикл
Дата публикации: 2011
Библиографическое описание: Степанова, К. О. Вивчення місцевоподразнювальної дії та впливу на стан естрального циклу нових песаріїв "Клімедекс", "Меланізол" та "Фітовагін" / К. О. Степанова, О. В. Должикова, А. В. Малоштан // Український біофармацевтичний журнал. - 2011. - № 4. - С. 36-38.
Краткий осмотр (реферат): Вивчені місцевоподразнювальні властивості нових песаріїв «Меланізол», «Клімедекс», «Фітовагін» та їх можливий вплив на стан естрального циклу щурів. За результатами доклінічних досліджень встановлено, що песарії «Меланізол», «Клімедекс» та «Фітовагін» не проявляють місцевоподразнювальних властивостей та не впливають на тривалість естрального циклу щурів, що свідчить про їхню нешкідливість.
Irritation action and the influence on estrous cycle time of female rats of new pessaries «Klimedeks», «Melanizol» and «Fitovagin» have been studied. The explored pessaries «Klimedeks », «Melanizol» and «Fitovagin» doesn’t possess the irritation action and doesn’t change the estrous cycle of female rats, that testifies to their safety.
Изучено местнораздражающее действие новых пессариев «Климедекс», «Меланизол», «Фитовагин» и их возможное влияние на эстральный цикл крыс-самок. В ходе исследований доказано, что пессарии «Меланизол», «Климедекс» и «Фитовагин» не проявляют местнораздражающего действия и не влияют на длительность эстрального цикла у крыс, что свидетельствует об их безопасности.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/1383
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри клiнiчної лабораторної дiагностики
Наукові публікації кафедри нормальної та паталогічної фiзiологiї
Український біофармацевтичний журнал. Архів статей 2008-2021

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
36-38.pdf186,47 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.