Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/1383
Назва: Вивчення місцевоподразнювальної дії та впливу на стан естрального циклу нових песаріїв "Клімедекс", "Меланізол" та "Фітовагін"
Автори: Степанова, К. О.
Должикова, О. В.
Малоштан, А. В.
Stepanova, K. O.
Dolzhykova, O. V.
Maloshtan, A. V.
Степанова, Е. А.
Должикова, Е. В.
Малоштан, А. В.
Теми: песарії;місцевоподразнювальна дія;естральний цикл;pessaries;irritation action;estrous cycle;пессарии;местнораздражающее действие;эстральный цикл
Дата публікації: 2011
Бібліографічний опис: Степанова, К. О. Вивчення місцевоподразнювальної дії та впливу на стан естрального циклу нових песаріїв "Клімедекс", "Меланізол" та "Фітовагін" / К. О. Степанова, О. В. Должикова, А. В. Малоштан // Український біофармацевтичний журнал. - 2011. - № 4. - С. 36-38.
Короткий огляд (реферат): Вивчені місцевоподразнювальні властивості нових песаріїв «Меланізол», «Клімедекс», «Фітовагін» та їх можливий вплив на стан естрального циклу щурів. За результатами доклінічних досліджень встановлено, що песарії «Меланізол», «Клімедекс» та «Фітовагін» не проявляють місцевоподразнювальних властивостей та не впливають на тривалість естрального циклу щурів, що свідчить про їхню нешкідливість.
Irritation action and the influence on estrous cycle time of female rats of new pessaries «Klimedeks», «Melanizol» and «Fitovagin» have been studied. The explored pessaries «Klimedeks », «Melanizol» and «Fitovagin» doesn’t possess the irritation action and doesn’t change the estrous cycle of female rats, that testifies to their safety.
Изучено местнораздражающее действие новых пессариев «Климедекс», «Меланизол», «Фитовагин» и их возможное влияние на эстральный цикл крыс-самок. В ходе исследований доказано, что пессарии «Меланизол», «Климедекс» и «Фитовагин» не проявляют местнораздражающего действия и не влияют на длительность эстрального цикла у крыс, что свидетельствует об их безопасности.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/1383
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри клiнiчної лабораторної дiагностики
Наукові публікації кафедри нормальної та паталогічної фiзiологiї
Український біофармацевтичний журнал. Архів статей 2008-2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
36-38.pdf186,47 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.