Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14146
Title: Обгрунтування концентрації меду при виготовленні темного пива
Authors: Івахненко, О. Л.
Ивахненко, О. Л.
Ivahnenko, O. L.
Стрельников, Л. С.
Стрельніков, Л. С.
Strelnikov, L. S.
Стрілець, О. П.
Стрелец, О. П.
Strilets, O. P.
Гунько, А. Р.
Gunko, A. R.
Ястребова, О. А.
Yastrebova, O. A.
Keywords: мед;honey;пиво;beer
Issue Date: 2017
Bibliographic description (Ukraine): Обгрунтування концентрації меду при виготовленні темного пива / О. Л. Івахненко, Л. С. Стрельніков, О. П. Стрілець, А. Р. Гунько, О. А. Ястребова // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – X. : Вид-во НФаУ, 2017. – Вип. 3. – С. 119-122.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14146
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
119-122.pdf673,97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.