Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14146
Title: | Обгрунтування концентрації меду при виготовленні темного пива |
Authors: | Івахненко, О. Л. Ивахненко, О. Л. Ivahnenko, O. L. Стрельников, Л. С. Стрельніков, Л. С. Strelnikov, L. S. Стрілець, О. П. Стрелец, О. П. Strilets, O. P. Гунько, А. Р. Gunko, A. R. Ястребова, О. А. Yastrebova, O. A. |
Keywords: | мед;honey;пиво;beer |
Issue Date: | 2017 |
Bibliographic description (Ukraine): | Обгрунтування концентрації меду при виготовленні темного пива / О. Л. Івахненко, Л. С. Стрельніков, О. П. Стрілець, А. Р. Гунько, О. А. Ястребова // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – X. : Вид-во НФаУ, 2017. – Вип. 3. – С. 119-122. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14146 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
119-122.pdf | 673,97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.