Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14146
Назва: | Обгрунтування концентрації меду при виготовленні темного пива |
Автори: | Івахненко, О. Л. Ивахненко, О. Л. Ivahnenko, O. L. Стрельников, Л. С. Стрельніков, Л. С. Strelnikov, L. S. Стрілець, О. П. Стрелец, О. П. Strilets, O. P. Гунько, А. Р. Gunko, A. R. Ястребова, О. А. Yastrebova, O. A. |
Теми: | мед;honey;пиво;beer |
Дата публікації: | 2017 |
Бібліографічний опис: | Обгрунтування концентрації меду при виготовленні темного пива / О. Л. Івахненко, Л. С. Стрельніков, О. П. Стрілець, А. Р. Гунько, О. А. Ястребова // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – X. : Вид-во НФаУ, 2017. – Вип. 3. – С. 119-122. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14146 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
119-122.pdf | 673,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.