Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14146
Назва: Обгрунтування концентрації меду при виготовленні темного пива
Автори: Івахненко, О. Л.
Ивахненко, О. Л.
Ivahnenko, O. L.
Стрельников, Л. С.
Стрельніков, Л. С.
Strelnikov, L. S.
Стрілець, О. П.
Стрелец, О. П.
Strilets, O. P.
Гунько, А. Р.
Gunko, A. R.
Ястребова, О. А.
Yastrebova, O. A.
Теми: мед;honey;пиво;beer
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Обгрунтування концентрації меду при виготовленні темного пива / О. Л. Івахненко, Л. С. Стрельніков, О. П. Стрілець, А. Р. Гунько, О. А. Ястребова // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – X. : Вид-во НФаУ, 2017. – Вип. 3. – С. 119-122.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14146
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
119-122.pdf673,97 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.