Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14299| Назва: | Розробка технології отримання пектину плодів глоду |
| Автори: | Сидора, Н. В. Sydora, N. V. Ковальова, А. М. Ковалева, А. М. Коvaleva, А. М. |
| Теми: | пектин;pectin;плоди глоду;плоды боярышника;hawthorn fruit |
| Дата публікації: | 2017 |
| Бібліографічний опис: | Сидора, Н. В. Розробка технології отримання пектину плодів глоду / Н. В. Сидора, А. М. Ковальова // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – X. : Вид-во НФаУ, 2017. – Вип. 3. – С. 263-265. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14299 |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 263-265.pdf | 707,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.