Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14299
Назва: Розробка технології отримання пектину плодів глоду
Автори: Сидора, Н. В.
Sydora, N. V.
Ковальова, А. М.
Ковалева, А. М.
Коvaleva, А. М.
Теми: пектин;pectin;плоди глоду;плоды боярышника;hawthorn fruit
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Сидора, Н. В. Розробка технології отримання пектину плодів глоду / Н. В. Сидора, А. М. Ковальова // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – X. : Вид-во НФаУ, 2017. – Вип. 3. – С. 263-265.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14299
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
263-265.pdf707,26 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.