Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14376
Назва: Вивчення технології отримання твердого сиру та дослідження його характеристик
Автори: Мороз, Ю. В.
Moroz, Yu. V.
Стрілець, О. П.
Стрелец, О. П.
Strilets, O. P.
Стрельников, Л. С.
Strelnikov, L. S.
Теми: твердий сир;твердый сыр;cheese
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Мороз, Ю. В. Вивчення технології отримання твердого сиру та дослідження його характеристик / Ю. В. Мороз, О. П. Стрілець, Л. С. Стрельников // Промислова фармація : етапи становлення та майбутнє : зб. наук. пр. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 25-річчю з дня відкриття спец. "Промислова фармація" в Україні, м. Харків, 29-30 верес. 2017 р. - Х., 2017. - С. 91-92.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14376
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
91-92.pdf257,27 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.