Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14376
Назва: | Вивчення технології отримання твердого сиру та дослідження його характеристик |
Автори: | Мороз, Ю. В. Moroz, Yu. V. Стрілець, О. П. Стрелец, О. П. Strilets, O. P. Стрельников, Л. С. Strelnikov, L. S. |
Теми: | твердий сир;твердый сыр;cheese |
Дата публікації: | 2017 |
Бібліографічний опис: | Мороз, Ю. В. Вивчення технології отримання твердого сиру та дослідження його характеристик / Ю. В. Мороз, О. П. Стрілець, Л. С. Стрельников // Промислова фармація : етапи становлення та майбутнє : зб. наук. пр. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 25-річчю з дня відкриття спец. "Промислова фармація" в Україні, м. Харків, 29-30 верес. 2017 р. - Х., 2017. - С. 91-92. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14376 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
91-92.pdf | 257,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.