Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14625
Назва: Comparison of the amino-acid compositions of Artemisia gmelinii and A. absinthium
Автори: Kislichenko, V. S.
Кисличенко, В. С.
Novosel, E. N.
Новосел, О. М.
Новосел, Е. Н.
Sakipova, Z. B.
Сакипова, З. Б.
Mamatova, A. S.
Маматова, А. С.
Terninko, I. I.
Тернинко, И. И.
Тернинко, І. І.
Теми: Artemisia gmelinii;A. absinthium
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Comparison of the amino-acid compositions of Artemisia gmelinii and A. absinthium / V. S. Kislichenko, E. N. Novosel, Z. B. Sakipova, A. S. Mamatova, I. I. Terninko // Chemistry of Natural Compounds. - 2016. - № 3, Vol. 52. - Р. 571-573.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14625
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kislichenko2016.pdf132,26 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.