Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14950| Назва: | Development of technology and study of the properties of solid chees on the basis of the “Meito” ferment and probiotic cultures |
| Автори: | Moroz, J. V. Мороз, Й. В. Zhukova, Y. A. Жукова, Я. А. Trutaev, I. V. Трутаев, И. В. Трутаєв, І. В. Striletc, O. P. Стрилец, О. П. Стрілець, О. П. |
| Дата публікації: | 2017 |
| Бібліографічний опис: | Development of technology and study of the properties of solid chees on the basis of the “Meito” ferment and probiotic cultures / J. V. Moroz [et al.] // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXIV international scientific and practical conference of young scientists and student, April 20, 2017. - Kh., 2017. - Vol. 1. - P. 326. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14950 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 326.pdf | 185,99 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.