Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14950
Назва: Development of technology and study of the properties of solid chees on the basis of the “Meito” ferment and probiotic cultures
Автори: Moroz, J. V.
Мороз, Й. В.
Zhukova, Y. A.
Жукова, Я. А.
Trutaev, I. V.
Трутаев, И. В.
Трутаєв, І. В.
Striletc, O. P.
Стрилец, О. П.
Стрілець, О. П.
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Development of technology and study of the properties of solid chees on the basis of the “Meito” ferment and probiotic cultures / J. V. Moroz [et al.] // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXIV international scientific and practical conference of young scientists and student, April 20, 2017. - Kh., 2017. - Vol. 1. - P. 326.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14950
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
326.pdf185,99 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.