Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15151
Назва: Вивчення споживчих аспектів та впливу паковання на параметри якості БАД
Автори: Баркова, І. В.
Баркова, И. В.
Barkova, I. V.
Макарова, О. Є.
Макарова, О. Е.
Makarova, O. Ye.
Теми: біологічно активні добавки (БАД);биологически активные добавки (БАД);dietary supplements;упаковка;packaging
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Баркова, І. В. Вивчення споживчих аспектів та впливу паковання на параметри якості БАД / І. В. Баркова, О. Є. Макарова // Управління якістю в фармації : матеріали ХI наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 19 трав. 2017 р. - Х., 2017. - С. 26-27.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15151
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
26-27.pdf190,64 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.